enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2341
EURO
37,0454
ALTIN
3.015,59
BIST
8.895,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
26°C
Antalya
26°C
Açık
Salı Açık
26°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C
Cuma Açık
27°C

AHMET UĞURLU HAYATINI KAYBETTİ

AHMET UĞURLU HAYATINI KAYBETTİ
REKLAM ALANI
A+
A-

Unutulmaz karakterlere imza atan sinema ve tiyatro oyuncusu Ahmet Uğurlu’nun vefat haberini sanatçı arkadaşları sosyal medya hesaplarından duyurdu.

2 Ağustos 1952’de Konya’da dünyaya gelen Uğurlu, 72 yaşında yaşama gözlerini yumdu. Ünlü oyuncu bir süredir kanser tedavisi görüyordu.

Uğurlu, 13 yıl boyunca Devlet tiyatrolarında çeşitli oyunlarda rol aldı. Tabutta Rövaşata, filminde canlandırdığı Mahsun karakteri ise kendisine çok sayıda ödül getirdi. Eşref Saati, Memleket Meselesi, Behzat Ç. gibi yapımlarda da çeşitli roller üstlendi. Usta oyuncu aynı zamanda kendisi gibi oyuncu olan Mustafa Uğurlu’nun da ağabeyiydi.

Ahmet Uğurlu, yarın İstanbul’da Şakirin Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

REKLAM ALANI