enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2203
EURO
34,9822
ALTIN
2.508,72
BIST
10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
27°C
Antalya
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Açık
31°C
Cuma Açık
31°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C

ALANYA’DA ALIŞ VERİŞTE YENİ TREND

ALANYA’DA ALIŞ VERİŞTE YENİ TREND
REKLAM ALANI
A+
A-

AKDENİZPARK AVM HİZMETE GİR


Alanya’nın ilk alış veriş merkezi Alanyum AVM’den sonra Alanya’da kaliteli ve bol çeşitli alış veriş imkanı sağlayan AKDENİZPARK AVM 6 katta 100 dükkanıyla Alanyalıların hizmetine girdi.
İlk günden mimarisi ve hizmet kalitesiyle Alanya halkının takdirini toplayan AKDENİZPARK AVM için geç kalınmış bir hizmet yorumu yapıldı.
Ziyaret edenlerin takdirini, henüz edemeyenlerin merakını cezbeden AKDENİZPARK AVM her katı 4850 metrekare olan 6 katta toplam 29 bin metrekare alanda 100 mağaza yanı sıra 10 stand ile ziyaretçilerine hizmet verecek. Ulusal ve uluslararası dünya markalarını bir araya getirecek olan alışveriş merkezi aynı zamanda Antalya’nın en büyük eğlence merkezi de olma özelliğini taşıyor.
Alanya ekonomisine katkısıyla da Mahmutlar mahallesini cazibe merkezi haline getirecek olan AKDENİZPARK AVM kendi bünyesinde istihdam edeceği yaklaşık bin kişilik çalışan kadrosunun yanı sıra katkı sağlayan diğer kuruluşlarla Mahmutların kalkınmasına öncülük edecek. Alışveriş merkezinin faaliyete geçmesiyle mahallede bulunmaya kargo firmaları şubelerini açmaya başladılar ve bugüne kadar mahallenin en büyük sorunu olan kargo sorununa çözüme kavuşturularak yöre halkının sorunu halledilmış olacak.


İptal edilen ihaleleriyle yılan hikayesine dönen merkezin ihalesini kazanarak iş tecrübesiyle kısa zamanda faaliyete geçmesini sağlayan bir zoru daha başarmanın heyacını ve mutluluğunu yaşayan Alanya’nın ilk ve en köklü alışveriş merkezi Alanyum AVM’nin de İşletmecisi olan Ülpaş A.Ş yönetim kurulu başkanı Ahmet Paşaoğlu “Biz bir aile şirketiyiz 1982 yılından beride Akdeniz’in incisi Alanya’da vatandaşlara hizmet ediyoruz. Alışveriş merkezi, inşaat ve elektrik santralleri gibi birçok alanda çalışmalarımız var. Bugün kapılarını açtığımız AKDENİZPARK AVM’yi Alanya’ya ve Mahmutlar’a kazandırdığımız için bizler de çok mutluyuz. Bu alışveriş merkezi 11-12 sene önce Mahmutlar Belediyesi varken planlanmış, ihaleye 10 sefer çıkmış ama cesaret edip ihaleye alan olmamış. Nasip diyelim. Nasipsiz dayak yenmez, yemek yenmez. Zorlu bir işin altına girdik. Hatta maliyetler bile depremden sonraki bugünkü ekonomik krizden dolayı çok büyük. Şehirde birçok kişi buranın olmayacağını, yapılamayacağını, bir önceki gibi bitirileceğini söylemişti. Biz hiç cevap vermedik, hiç konuşmadık. Bugün cevabı ve örneği burada.


100 tane mağazamız, 10 tane stantımız ile ortaklarımızla beraber Alanya’ya ve Mahmutlar’a hizmet edeceğiz. Alanya’ya gezmeye gelen yabancı ve yerli turistlere huzurlu bir alışveriş ortamı sağlayarak ekonomiye olduğu gibi istihdama da katkı sunmuş olacağız. Yaklaşık bin kişi üzerinde kişiye de istihdam sağlamış olacağız.


AKDENİZPARK AVM ’de sinema salonu yok. Sinemaseverleri Alanya’daki işletmemiz olan Alanyum AVM’ye bekliyoruz. Restoran katında çalışmalarımız devam ediyor. 15-20 gün içerisinde restoran katımız hizmete girecek. Ama oyun alanımız var. Alanya’nın ve Antalya’nın en büyüğü bin 600 metrekare. Bin 600 metrekare olan oyun alanımızda Antalya ve Alanya’da tek olacak. Artık ailelerimiz çocuklarının rahat ve eğlenceleri için Antalya merkeze ya da Manavgat’a gitmelerine gerek kalmayacak. Mahmutlar’a gelerek AVM’mizde çok keyifli ve eğlenceli bir zaman geçirebilecekler. Onların mutluluğu da alışverişe yansıyacak. İnşallah bir ay sonra tüm mağazalarımız açılmış olur. Açılış tarihi de o zaman daha net olur.


“MAĞAZALARIN ÇOĞU HİZMET VERİYOR ”


Mağazaların kiralaması yapıldı. Boş yerimiz yok. 100 tane mağazamızın şu anda 60 – 65 tanesi hazır, hizmete başladı. Yine aynı şekilde AVM içerisinde 10 tane stantımız olacak. Yani kiralama olarak boş yerimiz yok. Bunu da söylemiş olalım. Çünkü hala talepler geliyor. Ama boş yerimiz yok maalesef. Bu vesileyle tüm Alanya halkımızı AVM’mize bekliyoruz. Misafirlerimiz bir yandan eğlenirken diğer taraftan da keyifli bir zaman geçirebilirler. Aynı zamanda Alanya’da bir ilki gerçekleştirecek olan Akdeniz Park AVM, bünyesinde kargo şirketlerinin şubelerini de barındırarak Alanya’da yaşayan vatandaşların kargo teslim etme ve almada yaşadığı sorunları ortadan kaldırmış olacak.

 

REKLAM ALANI