enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Açık
38°C
Antalya
38°C
Açık
Pazar Açık
38°C
Pazartesi Açık
38°C
Salı Açık
37°C
Çarşamba Açık
35°C

ALANYA’DA FECİ KAZA

ALANYA’DA FECİ KAZA
REKLAM ALANI
25.02.2024
43
A+
A-

MOTOSİKLET KAZASINDA 1 ÖLÜ 1 AĞIR YARALI
Alanya’nın Kızlar Pınarı Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, diğer bir kişi ise ağır yaralandı.
Alanya’da meydana gelen trafik kazasında, motosikletin yolun karşısına geçmeye çalışan bir kadına çarpması sonucu bir kişi hayatını kaybetti. Kaza anında yaralanan motosiklet sürücüsü ise hastanede tedavi altına alındı.
Kazanın yaşandığı yer olan Kızlar Pınarı Mahallesi Zamanoğlu Caddesi’nde, saat 19.30 sıralarında olay meydana geldi. İddialara göre, 61 yaşındaki Kıymet Akyol isimli kadın, refüjdeki kırık tellerin arasından karşıya geçmeye çalışırken, Antalya istikametine seyir halinde olan A. T. (20) yönetimindeki 35 BUL 281 plakalı motosiklet ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 4 metre sürüklenen Kıymet Akyol ve motosiklet sürücüsü A. T. ağır yaralandı.
Olayın ardından, 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri bölgeye sevk edildi. Yapılan incelemede, Kıymet Akyol’un olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralı motosiklet sürücüsü A. T. ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.
Kazanın yaşandığı bölgede yaşaan vatandaşlar, caddenin altında geçitler olduğunu ancak insanların korktukları için bunları kullanmadıklarını belirttiler. Ayrıca, mahallede benzer kazaların sıklıkla yaşandığını ve yetkililerden önlem alınmasını talep eden vatandaşlar”Burada çok can gitti. Buranın çaresine bakılmasını istiyoruz artık. Mahalle sakini olarak bu işten bıktık. 400 metre ilerde hemen alt geçit var. Fakat yetkililerden buraya üst geçit yapılmasını rica ediyoruz” şeklinde konuştular.

 

REKLAM ALANI