enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
26°C
Antalya
26°C
Az Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
26°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Açık
26°C

BAKAN YERLİKAYA’DAN BİR OPERASYONDA YARDIMCILARINA

BAKAN YERLİKAYA’DAN BİR OPERASYONDA YARDIMCILARINA
REKLAM ALANI
A+
A-

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın dört yardımcısının özel kalemlerinde ve korumalarında çalışan 69 polisin görevlerine son verilmesiyle ilgili olarak İçişleri Bakanlığı’nda hareketli saatler yaşandı. Bu operasyonun beklenmedik olması, siyasi arenada Kabine değişikliği iddialarını yeniden gündeme getirdi.

Emniyet Genel Müdürlüğü, Bakan Yardımcıları Bülent Turan, Münir Karaloğlu, Mehmet Aktaş ve Ramazan Sağlam’ın makamlarında görev yapan 69 polisi başka görevlere atadı. Bu atamalar sonucunda, bakan yardımcılarının yanında görev yapan personelin büyük bir kısmı yeni görevlere transfer edildi.

Özellikle dört bakan yardımcısına sadece birer şoför ve birer koruma polisi bırakılması, dikkat çekici bir detay olarak öne çıktı. Bu operasyonun hafta sonuna denk gelmesi ise, siyasi çevrelerde Kabine değişikliği beklentilerini artırdı.

TASARRUF TEDBİRLERİ KAPSAMINDA YAPILDI

İçişleri Bakanlığı tarafından sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ‘Tasarruf tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’nın talimatlarıyla; Sayın Bakanımızın araçları da dahil olmak üzere Bakan Yardımcılarımızın koruma araç ve koruma polis sayıları azaltılmıştır.’ denildi.

REKLAM ALANI