enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1828
EURO
34,9502
ALTIN
2.503,95
BIST
10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
27°C
Antalya
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
26°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
31°C
Cuma Açık
30°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C

BAŞKAN TOKLU DAN BAYRAM MESAJI (VİDEO)

BAŞKAN TOKLU DAN BAYRAM MESAJI (VİDEO)
REKLAM ALANI
A+
A-

Kurban Bayramı nedeniyle mesaj yayınlayan Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, bayramların milletimiz için önemini vurgulayıp, bu günlerde dostluğun, kardeşliğin önemine değindi.
Başkan Mustafa Toklu’nun video olarak paylaştığı mesaj şöyle, “Bayramlar milli ve manevi değerlerimizi coşkuyla yaşadığımız birlik ve beraberliğimizin artarak güçlendiği karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği dostluğu, kardeşliği geleceğimizi en içten duygularla paylaştığımız özel günlerdir. Bayramınızın yüzünüzde hep gülümseme ile, kalbinizde ise huzur dolu geçmesini dilerim. En güzel bayram anıları sadece bugün değil her gün sizlerle olsun. Kurban Bayramı’nın milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur, mutluluk getirmesini dilerim. Hayırlı bayramlar.”

REKLAM ALANI