enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1755
EURO
34,9890
ALTIN
2.508,15
BIST
10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
27°C
Antalya
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Açık
31°C
Cuma Açık
31°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C

SERKAN HOCA İLE 4. SEZON

SERKAN HOCA İLE 4. SEZON
REKLAM ALANI
25.04.2024
11
A+
A-

Brand Group Alanya Belediyespor, 3 sezon  boyunca takımı başarıdan başarıya götüren başarılı başantrenör Serkan Oğuz ile 1 yıl daha devam etme kararı aldı.

Bu sezon Efeler Ligi’nde ki ikinci sezonunu yaşayacak olan Alanya Belediyespor, genç başantrenör Serkan Oğuz ile 4. sezona devam dedi.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabında açıklama yapan Alanya Belediyespor Menajeri Serdar Esen;

“Tekrar antrenörümüz ile anlaşma sağladığımız için çok mutluyuz. Bu yıl daha da iddialı ve sistemli bir şekilde ilerlemeyi düşünüyoruz. Yeni sezonda şimdiden hocamıza ve ekibine başarılar diliyorum” dedi.

2020-2021 yılında takımın başına gelen genç antrenör, 1. Lig namağlup şampiyonluğu, ve Efeler Ligi’nde ki ilk senesinde 7. sırada bitirme başarısı gösterdi.

REKLAM ALANI